Ajankohtaista

Alla tietoa uusimmista tuotteista, tapahtumista ja vähän muustakin.

30.3.2020

TIEDOTE KOSKIEN KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMIA MUUTOKSIA PALVELUISSAMME Lue lisää »

Olemme rajoittaneet myymälän sisäänkäynnin ja myynti tapahtuu palvellen yhden asiakkaan kerrallaan. Tällä toimenpiteellä haluamme turvata asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden.
Myymälämme palvelee muuten normaalisti ma-pe klo 9:00-17:00. Tämä voi muuttua hyvinkin nopeasti, joten tarkista asia aina ennen tuloa nettisivuiltamme.
Toivomme hartaasti, että asiakkaamme tekisi ennakkotilaukset noudoista puhelimitse, sähköpostilla tai nettikaupassamme. Tämä nopeuttaa myymälätoimintaa suuresti.
Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa ja myymälän palvelutason heikennystä!

FIXUS NETTIKAUPPA:
Fixus nettikauppa toimii normaalisti ja olemme satsanneet tilausten käsittelyn nopeuteen entistä enemmän. Kaikki tilaukset, joiden tuotteet löytyvät suoraan varastosta, pakataan ja lähetetään erittäin nopeasti tilauksen teon jälkeen. Posti on toistaiseksi luvannut normaalit toimitusajat.
Nettikauppaostosten tekeminen on helppoa ja nopeaa. Autamme tarvittaessa ostosten teossa niin puhelimitse kuin sähköpostin välityksellä.

VARAOSIEN SAATAVUUS EPIDEMIAN PITKITTYESSÄ:
Tällä hetkellä meillä on erittäin iso varasto myymiämme tuotteita. Toimituksissa saattaa kuitenkin tulla ongelmia. Vaikka kuljetusyritykset tekevät kaikkensa minimoidakseen vahingot viiveitä tulee.
Yritämme parhaamme, jotta tuotteita olisi saatavissa suoraan varastosta ja tilaustuotteita mahdollisimman nopealla toimitusajalla.

Huolehditaan omasta ja läheisten terveydestä!

Terveisin,
Fixus Herttoniemen henkilökunta
Yhteystiedot

Fixus Herttoniemi
Mekaanikonkatu 7, 00880 HELSINKI
Sijainti kartalla »

Puh: 010 650 550
varaosat[a]fixusherttoniemi.fi

Aukioloajat

Avoinna:
Ma-Pe 09.00-17.00
Lauantaisin suljettu


Tietosuojaseloste

Ajankohtaista

30.3.2020
TIEDOTE KOSKIEN KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMIA MUUTOKSIA PALVELUISSAMME Lue lisää »

Lisää ajankohtaisia uutisia »